24 jan: Stadsbiblioteket

  

Vi var 60 st Aktiva seniorer som besökte stadsbiblioteket den 24 januari för att få en genomgång och presentation om vad biblioteket har att erbjuda idag. Här sker ständiga förändringar för att möta dagens efterfrågan i den allt mer digitaliserade värden, så därför är det inte fel att vi gör oss uppdaterade om alla förändringar och utbud. I dag besöker ca 2500 personer våra biliotek varje dag för att ta del av deras otroliga erbjudanden inom många områden såsom E-böcker, ljudböcker, tidskrifter, fjärrlån, skanna, kopiera, skriva ut, släktforska, bokcirklar, surfa, boka böcker och mycket, mycket, mer. Här kan säkert alla finna något av intresse. Besöket avslutades med en god kopp kaffe med dopp och trevligt bemötande på deras café.

Text och bild; Rickard Grähs