Aktiva Seniorer Västerås

Tre gånger under våren bjuder vi in till träff i konserthusets foajé, Kopparbergsvägen 1 för trevlig samvaro och en föreläsning på 40 -50 minuter i ett aktuellt ämne. Aktuellt ämne redovisas minst en vecka före respektive cafédag på vår hemsida: vasteras.aktivaseniorer.com samt på månadsmötet närmast före respektive cafédag.

Tid: tisdagarna den 5/2, 12/3 och 2/4. Kaffe och smörgås serveras med start kl. 09.00. 

Föranmälan till Ola Sunesson e-post:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. tel. 021-84 15 44, senast 2 dagar före träff.

Pris: 60 kr, inklusive kaffe och smörgås, betalas med kort eller kontant

På höstsäsongens första träff gästas vi av Ulrica Gradin, länsråd på Länsstyrelsen i Västmanlands län. Det handlar om Civilförsvarets ökade betydelse i samhället som en del i Totalförsvaret. Även broschyren "Om krisen eller kriget kommer" behandlas.Kom, lyssna och ställ frågor.

Kaffe med smörgås serveras med start kl. 09.00  Informationen börjar kl. 09.10

Plats: Kopparbergsvägen 1

Anmälan senast 14/10 till Ola Sunesson, tel. 021-841544, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Pris: 60 kr. Betalas på plats. Kontant eller kortbetalning  Vi har 100 platser  

Två gånger under hösten bjuder vi in till träff i konserthusets foajé för trevlig samvaro och en föreläsning på 40-50 minuter i ett aktuellt ämne. Aktuellt ämne redovisas på vår hemsida: vasteras.aktivaseniorer.com minst en vecka före respektive cafédag samt på månadsmötet närmast före respektive cafédag.
Pris: 60 kr, inklusive kaffe och smörgås, betalas kontant
Tid: tisdagarna den 16 oktober och 20 november. Kaffe och smörgås serveras med start kl. 09.00.
Plats: Konserthusets foajé, Kopparbergsvägen 1
Föranmälan till Ola Sunesson, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. telefon 021-84 15 44, senast två dagar före träff. Obs! begränsat antal platser

På vårsäsongens sista caféträff gästas vi av Petteri Hällström, samhällsutvecklingsledare på länsstyrelsen och med tidigare förflutet på Migrationsverket. Han kommer att berätta om asylprocessen och hur den värnas. Hur säker är processen och hur stora är samhällskostnaderna för vårt flyktingmottagande?
Kom, lyssna och ställ frågor!
Kaffe med smörgås serveras med start kl. 09.00. Informationen börjar kl. 09.10. 
Plats: Kopparbergsvägen 1
Anmälan till Ola Sunesson, tel. 021-84 15 44, e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 8/4  Vi har 100 platser.   
Pris: 60 kr

Narkotikan är idag vanlig i Sverige och myndigheterna och andra aktörer arbetar aktivt i förebyggande syfte. Trenden är att missbruket går ner i åldrarna!
Vår gäst heter Per-Erik Lundberg, narkotikapolis i Västerås. Vi får en genomgång av situationen i Västerås och i landet idag samt hur narkotikan är kopplad till de senaste årens gängkriminalitet och skjutningar.
Kom, lyssna och ställ frågor!
Kaffe med smörgås serveras med start kl. 09.00
Informationen börjar kl 09.15
Plats: Kopparbergsvägen 1, vi har 125 platser
Anmälan till Ola Sunesson, tel. 021-84 15 44, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 11 mars
Pris: 60 kr, betalas på plats. Medtag gärna jämna pengar