Aktiva Seniorer Västerås

Månadsmöten hålls, utom i december, sista tisdagen i månaden på Växhuset,Viktor Larssons plats 2. Vi börjar kl. 09.30 och slutar omkring kl. 11.30.

Pris 60 kr, inklusive kaffe/te och bröd.

Ingen föranmälan utom till jullunchen!

 

 

24 november  Företagsvolontärerna – Staffan Braw – Samhällsengagemang är lönsamt.

 Staffan Braw är reklam- och förertagarprofilen som lämnade sin reklambyrå och blev föreningsmänniska. Han startade Företagsvolontärerna, en föreningmed idén att koppla ihop näringsliv och välgörenhetsorganisationer allt för att göra enkelt för företag att hjälpa de som hjälper.

 Aktivitetsansvarig: Louise Moselius

 

3 december   Jullunch, Hahrska palatset

OBS! Torsdag      Julbuffé med många läckerheter. Musikunderhållning av ”Udda gubbar” och Mikael Wretholm som underhåller med traditionell och stämningsfull julmusik.

Aktivitetsansvarig: Rickard Grähs

 Pris: 360 kr

Anmälan: fr.o.m. kl. 09.00 den 19 oktober via vårt bokningsprogram på hemsidan, alternativt via telefon till Margaretha Holmgren 070 580 40 91

Betalning: oss tillhanda senast den 17 november till plusgiro 15 36 64 - 8

Samlingsplts: Hahrska palatset Mimergatan 1

Tid: kl. 11.30 - 14.15     OBS! Porten öppnas kl. 11.30

 Text: Eva Johansson, bilder: Rickard Grähs och Eva Johanssson

Kjell Swärd hälsade välkommen och berättade om vad som är på gång i föreningen. Han efterlyste också förslag till ny ordförande i föreningen, som ska väljas på årsmötet 4 mars. Sedan presenterade han dagens underhållare, Titti Sjöblom och Ehrling Eliasson.

Titti berättade om sin lyckliga barndom, då hon tidigt började sjunga tillsammans med sin kända mamma Alice Babs, född 1924. Mamma hade besök hemma av många världskända musiker och sångare. Det hände att Titti tjuvlyssnade, men hon fick även följa med till studion och själv sjunga in skivor med mamma. De flesta kommer nog ihåg ”Sjung med oss mamma” med Alice Tegners musik. Sista gången de turnerade tillsammans var 2003-2004. Då var även Tittis man Ehrling med. Han spelar gitarr och sjunger.

Höstprogrammet 2020

Ladda ner programmet genom att klicka på länken nedan, därefter "ÖPPNA". (Kopia av det tryckta programmet)

Observera ändringarna meddelade på hemsidan !

Höstprogrammet 2020