På grund av den rådande pandemin kommer vi genomföra årsmötet via e-post och brev i år.

Ev. motioner ska vara inlämnade, via e-post eller brev, senast 10/3 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Aktiva Seniorer Västerås, Skivfilargränd 4, 721 30 Västerås

Senast 22/2 kommer vi att skicka ut årsmöteshandlingar, med e-post eller brev. Då medföljer också en instruktion om hur mötet går till.

Årsmöteshandlingarna hittar du även här:  

Vi upplever nu att dagarna blir ljusare och ljusare och vår förhoppning är att samma sak ska ske med pandemiläget så vi kan komma igång med våra aktiviteter igen!

Succesivt kommer vi att starta upp aktiviteter, anpassade till rådande restriktioner, under våren. Till att börja med blir det förstås utomhusaktiviteter men vi ser fram mot att få börja med föredrag, resor, kurser, månadsträffar med mera.

Vart efter vi kan starta upp kommer nya informationsbrev eftersom vi just nu inte kan presentera ett program för våren.

                                    Kära medlem

Vi vill gärna informera dig om att p.g.a. Coronapandemin kommer vi under våren att skicka ut informationsblad med aktuella aktiviteter i stället för det sedvanliga programmet.

Dessutom vill vi gärna komma i kontakt med Dig som vill engagera dig lite mer  i vår fina förenings aktiviteter. Det behövs personer i flera olika roller.

De som visat intresse, kommer under början av 2021 att bjudas in till en informationsträff där vi berättar mer.

Kontakta gärna någon i styrelsen och/eller anmäl ditt intresse senast 30/11-20.

Med vänlig hälsning

Styrelsen Aktiva Seniorer Västerås