Aktiva Seniorer är en ideell förening som är politiskt, religiöst och pensionärsfackligt oberoende. Föreningens inriktning är att främja seniorers kulturella och andra gemensamma intressen. Biet i vår logga symboliserar värdet av flit, bra organisation och sökande efter livets goda. Vår verksamhet bygger på att medlemmarna bidrar med sitt kunnande och sin tid, så att vi till låg kostnad kan erbjuda program som passar alla. Föreningen, som har ca 1850 medlemmar, är ansluten till Förbundet Aktiva Seniorer, som har ca 50 medlemsföreningar med sammanlagt över 20 000 medlemmar. Här på hemsidan kan du läsa vad vi har för aktiviteter för våra medlemmar.

ANSLAGSTAVLAN

 

Nu är det dags för vårens tävling

Konst, Kultur och Motion.

Tävlingen börjar måndag den 1 mars och den pågår till torsdag den 20 maj.

Tävlingshäftena finns att hämta på Medborgarskolan som har öppet vardagar kl 9.00 - 15.00.

Lunchstängt kl 12.00 -13.00. 

Om det är något du undrar över kan du ringa Åsa Högström tel: 070 - 627 60 69

 
2021-02-22 Vi har stora problem med utskicket med årsmöteshandlingar. Många har inte fått mailet från oss men samtliga handlingar finns här nedan. Sprid gärna informationen!
 
2021-02-21
 
Se Kallelse till Årsmöte, Årsmöteshandlingar samt Information till medlemmar nedan !
 
2021-01-26
 
Har du kommit ihåg att meddela ev. ny e-postadress eller andra ändrade personuppgifter till oss?
Maila oss på fasvast@telia.com så uppdaterar vi dina uppgifter.
 
Tyvärr tillåter ju inte läget med Coronapandemin några aktiviteter just nu men vi hoppas att ni, precis som vi längtar att få komma igång med aktiviteter av allehanda slag igen.
Så snart restriktionerna lättar och aktiviteterna kan börja starta upp igen så hör vi av oss till er och lägger upp information även här.
 
Det är snart dags för årsmöte och i år kommer det att ske via e-post och brev. I början av nästa månad kommer kallelsen ut till er och lite senare kommer ni att få årsmöteshandlingarna och en instruktion om hur årsmötet kommer att fungera och gå till nu när vi inte kan träffas.
 
 
 
 

Ange e-postadressen som är knuten till dina inloggningsuppgifter. En verifieringskod kommer att skickas till dig. När du fått verifieringskoden kommer du att ha möjlighet att återställa ditt lösenord.

Kommande aktiviteter

Inga händelser

Uppdatera kontaktuppgifter

Klicka här!

Förbundet Aktiva Seniorer

Om Förbundet Aktiva Seniorer. Läs mer här (öppnas i nytt fönster)

Besöksräknare

144231
IdagIdag42
IgårIgår164
Den här veckanDen här veckan625
Den här månadenDen här månaden2371
Totalt (fr 150524)Totalt (fr 150524)144231